Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/15/d551374687/htdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5752

Oficialment la primavera comença el mes de març però a Sant Just hem donat un nou impuls a aquesta primavera que ens altera a tots. Començant pel QuintoTapa (heu menjat les delicioses propostes que ens ofereixen els bars i restaurants de Sant Just?) i acabant per la Fira de la Primavera que tindrà lloc diumenge 7 de maig a la Plaça Maragall. I entremig, perquè no tenim descans, hem celebrat Sant Jordi i encara sense temps per recuperar-nos, participem 38 comerços en el Concurs d’aparadors.
Aquesta és una proposta magnífica, ens esperona a tots a tirar de la creativitat i realment, si us doneu una volta, veureu com cadascun de nosaltres ha trobat una idea original de recrear la primavera al seu aparador. Tots podeu votar l’aparador més original i el més elaborat i a més hi haurà un jurat que votarà també el més sostenible.

IMG_9972
Els que ja ens coneixeu sabeu que el tema aparadors ens agrada molt i no podíem deixar de participar! La nostra proposta és original perquè el fil conductor que hem fet servir són els cactus, bé uns mini cactus amb flor. La primavera té això oi?, plou i fa sol, fred i calor, hormones amunt i avall… doncs els cactus punxen però tenen flor, en aquest cas flors de paper (a veure, som una papereria, no podia ser d’altra manera…) i a més tenim capsetes amb cactus, portallapis amb cactus, llums led amb forma de cactus. Recordeu, els cactus són tendència!! També hem posat bolígrafs amb forma de tulipes, margarides i roses i cistells que criden ja a l’estiu que el tenim a la cantonada.

El nostre aparador també és elaborat perquè ens ha costat unes quantes agulletes muntar-lo i molts atacs de riure. Tenim unes caixes maquíssimes però que pesen un ‘congo’, i no se’ns ha acudit una altra idea que amuntegar-les fent un equilibri impossible. No sé com, però ho hem aconseguit. No cauen, ho prometo, i hem creat uns volums diferents dels que normalment fem servir.

I també és sostenible perquè els materials que hem fet servir son paper, cactus, espigues, productes de la botiga i el més sostenible de tots, els atacs de riure intentant pujar les caixes a pols i la caça de branques verdes pels arbres de la plaça estisores en mà i dissimulant (si ens diuen alguna cosa, diem que és per un treball de l’insti d’acord? Si, es clar, com que podem passar per adolescents… jiji).

Bé, les fotos potser no fan justícia (maleïts reflexos!!) així que us espero a la botiga per veure’l en directe i us animo a tots a passejar pel poble i admirar les propostes de tots els comerços. Recordeu que se sortegen 3 caps de setmana per a 2 persones entre tots els participants, així que no us ho penseu, mireu, i voteu!!

IMG_9962IMG_9969

 

 

 

 

 

 

IMG_9967

IMG_9968