Warning: A non-numeric value encountered in /homepages/15/d551374687/htdocs/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5752

Aquest proper cap de setmana es celebren les Festes de Tardor i enguany s’enceta una nova iniciativa batejada com ‘La Nit de Sant Just al carrer’, on dissabte a la tarda-vespre obriran els comerços del centre de poble i d’altres posaran paradetes. Nosaltres no hi serem com a botiga pero segur que hi anem a veure l’ambient i gaudir de la proposta.

nit sant just al carrer

Arrel d’això avui volia escriure sobre la importància del comerç local. Tenim la sort de viure en un poble-ciutat que ens dona el millor de cada lloc i si ens agafa un desig incotrolable d’urbe la tenim al costat ;).

Fa ben poc que tenim nous veins a l’Escrivà, els de Cal Sabater han decidit apostar pel barri sud. Qué contents estem!, sembla que aquest carrer comença a animar-se però encara veiem mols locals buits, moltes oportunitats esperant que algú amb empenta i valentia obri un petit comerç per tots nosaltres.

També fa poc s’ha obert un comerç-hiper a l’altre banda de la carretera. Hem passat per veure que oferien. Anàvem a veure la competència i com que en aquest poble és impossible anar d’incògnit no ens hem amagat pas…

Ostres, tenen de tot!, roba, coses de casa i per la cuina, ferreteria, papereria (argg), productes per animals, petit electrodomèstic, disfresses, llanes, estovalles…

Com a botiguers en fa enveja els prestatges plens amb més de 20 productes de cada, tot endreçat, posat per colors… però també ens fa pena perquè toca tants tipus de productes que pensem que farà mal a moltes botigues del poble.

Esperem que no, que poguem conviure. No podem competir amb el producte de marca blanca-xina que està més baix de preu, suposo que per les quantitats d’estoc que compren, però oh, sorpresa, resulta que els productes de marca estan més cars.

Be, haurem de potenciar això doncs. Ens servirà per posar-nos les piles i intentar tenir aquells productes, joguines, regals  diferents  que no trobareu al hiper.